Promotoi itseäsi motocross ammattilaisena

Jos olet motocross harrastaja tai kenties ammattilainen, valikoimastamme löydät mitä persoonallisimmat mainoslahjat täydellisellä painatuksella. Painatettu lippalakki tai pipo voi olla oivallinen valinta ulkoilmaan keskittyvän lajin mainostamiseen. Kynät, mukit ja kangaskassit tulevat myös aina tarpeeseen, olipa kyse sitten sponsorien tai fanien tyytyväisenä pitämisestä. Esimerkiksi Sebastian Westbergin paidassa komeilee Mehiläisen logo.

Persoonallinen painatus mihin tahansa tuotteeseen

Liikelahjan hankinta ei voisi olla enää tämän näppärämpää ja hauskempaa. Laajasta valikoimastamme löydät esimerkiksi juomapullot, ensiapupakkaukset ja ei-lääketieteelliset kasvomaskit, joihin kaikkiin voit valita persoonallisen painatuksen. Jos haluat painattaa vaikkapa motocross pyöräsi kuvan tai oman nimesi mainoslahjaan, voit klikkailla verkkokaupastamme haluamasi tuotteen ja tehdä tilauksen helpommin kuin uskotkaan. Kaikkia näitä saatavilla haluamallasi painatuksella. Klikkaa tästä ja selaa koko valikoima.

Ekologinen kestokassi painatuksella

Motocross kuskille kenties näkyvin mainosalusta voisi olla juuri kestokassi esimerkiksi kangaslaukun, repun, urheilulaukun tai jopa matkalaukun muodossa. Kauppareissulla näkyy yhä enenevissä määrin juuri kankaasta tai muista materiaaleista valmistettuja kestokasseja, joissa voisi komeilla sinun painatuksesi. Jos tarkoituksesi on jakaa kestokasseja mainostarkoituksessa laadukkaalla tuotteella ja persoonallisella painatuksella erotut takuuvarmasti massasta ja tuot omaa henkilöbrändiäsi ihmisten tietoisuuteen. Motocross harrastus on nyt nostamassa Suomessa päätään.

Painatuksella varustetut hyötyesineet ilahduttavat

Heijastin, jääraappa ja matkalaukun nimikyltti ovat ajattomia arjen hyötyesineitä, jotka löytynevät jokaisesta kotitaloudesta. Nyt voit tilata nämäkin tuotteet haluamallasi nimi- tai kuvapainatuksella ja jakaa tai myydä upeat, brändätyt hyötyesineet motocross-tapahtumassa, messuilla tai verkkokauppatilausten yhteydessä.